ΝΕΟ! Εκπαίδευση PLAYBACK THEATRE στην Πάτρα


Στα πλαίσια του τομέα Εκπαίδευσης Playback του ΨΥΚΑΠ, που λειτουργεί από το 2012, οργανώνεται νέα εκπαιδευτική ομάδα στην Πάτρα, με εισαγωγικά εργαστήρια γνωριμίας με τη μέθοδο αυτή!!

1ο Εργαστήρι:


Κυριακή 6 Δεκμεβρίου 2015
11.00- 16.00Απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται:

-να αναπτύξουν την ελεύθερη έκφραση του σώματος, της φωνής και των συναισθημάτων στα πλαίσια μίας ομάδας,

-να παίξουν, να δημιουργήσουν, να αυτοσχεδιάσουν

-να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα εκπαίδευσης στην μέθοδο του playback theatre.


Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: http://iliannasol.blogspot.gr/p/playback.html

Εκπαίδευση στο Playback Theatre:

Η εκπαίδευση θα γίνεται ένα Σ/Κ τον μήνα (10 ώρες) και θα διαρκέσει τυπικά δύο χρόνια. 
Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης, τα άτομα θα μάθουν και θα εξασκηθούν στις φόρμες και τις τεχνικές του Playback theatre, την ιεροτελεστία και τις βασικές αρχές του, θα περάσουν από τους διαφορετικούς ρόλους του θιάσου - ηθοποιός, μουσικός, συντονιστής- και θα εξοικειωθούμε με έννοιες και στοιχεία του ομαδικού συντονισμού (leadership).

Η ομάδα εκπαίδευσης θα ξεκινήσει αμέσως μόλις συμπληρωθούν τα άτομα.Συντονίστρια: Ηλιάννα Πεσσάρη, ψυχολόγος – ψυχοδραματίστρια - εκπαιδεύτρια playback

Υπεύθυνη οργάνωσης: Ζωή Ντότσικα, κοινωνιολόγος – ψυχοδραματίστριαΠληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής:
Τηλ. 2610 312155 – 6938165911
Site: www.psychodrama.gr 


Κόστος εισαγωγικού: 50€
Κόστος εκπαίδευσης: 100€ / μήνα- σύνολο ωρών μέσα στο μήνα 10.

Λίγα λόγια για μένα

Η φωτογραφία μου
Σπούδασα ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη Φιλοσοφική, στο τμήμα Φ.Π.Ψ. Πρόγραμμα Ψυχολογίας, από το οποίο αποφοίτησα το 2009. Το 2008 ξεκίνησα την εκπαίδευση μου στο κλασικό Ψυχόδραμα του Moreno στο Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (Ψ.Υ.Κ.Α.Π.) με κύριο εκπαιδευτή και επόπτη τον Κωνσταντίνο Λέτσιο. Τελείωσα την βασική εκπαίδευση το 2013. Παράλληλα εκπαιδεύτηκα στο Playback Theatre- αυτοσχέδιο θέατρο- μέσα από τη συμμετοχή μου στον θίασο “PlaybackGround”, ως ενεργό μέλος για τέσσερα χρόνια. Από το 2012 συντονίζω ομάδες εκπαίδευσης στο playback theatre που οργανώνονται στα πλαίσια του Ψ.Υ.Κ.Α.Π. και της Ψυχοκίνησης. Από το 2010 εργάζομαι ιδιωτικά ως ψυχολόγος κάνοντας ατομικές συνεδρίες, συντονίζω ομάδες ψυχοδράματος ιδιωτικά και σε συνεργασία με διάφορα πλαίσια, (ομάδα ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας, ομάδες ασθενών με καρκίνο, κ.α.), ενώ διατηρώ συνεργασία με το ΨΥ.Κ.Α.Π.. Από το 2014 ξεκίνησα μαζί με τη Δανάη Χορομίδου τη λειτουργία της Ψυχοκίνησης, ως κέντρο ψυχοθεραπείας, ψυχοδράματος και προσωπικής ανάπτυξης.