Νέα Ομάδα ΨυχοδράματοςΟκτώβριος 2015- Ιούνιος 2016
Ομάδες Ψυχοδράματος και Εσωτερικής Αναζήτησης 


Δευτέρα 18.30-20.30
Πέμπτη 19.30-21.30


"Γενικά, σε οποιαδήποτε ομάδα και αν ανήκει κανείς, αν είναι ομάδα, λειτουργεί ως στήριγμα που μπορεί να προσφέρει σε μεγάλο βαθμό επιδοκιμασία, αποδοχή, αυτονομία, και να καθορίσει τα όρια που μας συνδέουν και μας χωρίζουν από τον υπόλοιπο κόσμο. Μία ομάδα που λειτουργεί σωστά ως ομάδα, μας γεμίζει με μία αίσθηση κοινής υπερηφάνειας, σεβασμού και αμοιβαίας αναγνώρισης. Γι αυτό είναι τόσο σημαντική η ομάδα... είναι σαν την οικογένεια... κάθε μέλος αισθάνεται ότι ανήκει. (...) Έτσι παίρνει ο καθένας από την ομάδα αυτό που μπορεί να μην πήρε ποτέ από το οικογενειακό του περιβάλλον."- απόσπασμα από το βιβλίο Από την αυτοεκτίμηση στον εγωισμό του Χόρχε Μπουκάι.

Οι ομάδες αυτές απευθύνονται σε όποιον θέλει να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και να διευρύνει την επικοινωνία του με τον υπόλοιπο κόσμο, μέσα από την έκφραση, τα συναισθήματα, την αλληλεπίδραση, την ομαδικότητα, τη δημιουργικότητα, μέσα από τη συνύπαρξη.

Οι ομάδες θα ξεκινήσουν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.


Συντονίστρια: Ηλιάννα Πεσσάρη, ψυχολόγος, ψυχοδραματίστρια, συνεργάτης του Ψυχοδραματικού Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας.

Περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνικά στο 6938165911 και στο 2155159120.

Συνδρομή: 80€ / μήνα, 60€ για φοιτητές και ανέργους

https://www.facebook.com/events/1473930436266454/

Λίγα λόγια για μένα

Η φωτογραφία μου
Σπούδασα ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη Φιλοσοφική, στο τμήμα Φ.Π.Ψ. Πρόγραμμα Ψυχολογίας, από το οποίο αποφοίτησα το 2009. Το 2008 ξεκίνησα την εκπαίδευση μου στο κλασικό Ψυχόδραμα του Moreno στο Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (Ψ.Υ.Κ.Α.Π.) με κύριο εκπαιδευτή και επόπτη τον Κωνσταντίνο Λέτσιο. Τελείωσα την βασική εκπαίδευση το 2013. Παράλληλα εκπαιδεύτηκα στο Playback Theatre- αυτοσχέδιο θέατρο- μέσα από τη συμμετοχή μου στον θίασο “PlaybackGround”, ως ενεργό μέλος για τέσσερα χρόνια. Από το 2012 συντονίζω ομάδες εκπαίδευσης στο playback theatre που οργανώνονται στα πλαίσια του Ψ.Υ.Κ.Α.Π. και της Ψυχοκίνησης. Από το 2010 εργάζομαι ιδιωτικά ως ψυχολόγος κάνοντας ατομικές συνεδρίες, συντονίζω ομάδες ψυχοδράματος ιδιωτικά και σε συνεργασία με διάφορα πλαίσια, (ομάδα ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας, ομάδες ασθενών με καρκίνο, κ.α.), ενώ διατηρώ συνεργασία με το ΨΥ.Κ.Α.Π.. Από το 2014 ξεκίνησα μαζί με τη Δανάη Χορομίδου τη λειτουργία της Ψυχοκίνησης, ως κέντρο ψυχοθεραπείας, ψυχοδράματος και προσωπικής ανάπτυξης.