ΝΕΟ! Καλοκαιρινό Εργαστήρι Ψυχοδράματος- Ιούλιος 2015

Λίγο πριν τις διακοπές μας, ένα μικρό εργαστήρι ψυχοδράματος που θα μας οδηγήσει σε ένα εσωτερικό ταξίδι μέσα στο ζεστό αθηναϊκό καλοκαίρι.
Το εργαστήρι αυτό θα είναι μία σύντομη γνωριμία με τη μέθοδο του ψυχοδράματος, που θα μας εισάγει στην ομαδική δουλειά
Στις συναντήσεις αυτές, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να μοιραστούμε συναισθήματα και εμπειρίες μεταξύ μας, να έρθουμε σε επαφή με διάφορες πλευρές του εαυτού μας και ναπειραματιστούμε, να δοκιμάσουμε τη δημιουργικότητα μας και να εκφραστούμε

Οι συναντήσεις θα γίνουν σε δύο τετράωρα, την Τετάρτη 8 και την Τετάρτη 15 Ιουλίου, 18.30-22.30.

Συντονίστρια: Ηλιάννα Πεσσάρη, ψυχολόγος, ψυχοδραματίστρια.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2155159120, 6938165911
Εmail: iliannapessaris@gmail.com
Διεύθυνση: Ψυχοκίνηση, Αλκμαιωνίδων 6, περιοχή Caravel- Ευαγγελισμός.
Εκδήλωση στο Fb: https://www.facebook.com/events/678854158885602/

Συνδρομή: 80€ / 50€ για φοιτητές και ανέργους (για τις 2 συναντήσεις)

Λίγα λόγια για μένα

Η φωτογραφία μου
Σπούδασα ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη Φιλοσοφική, στο τμήμα Φ.Π.Ψ. Πρόγραμμα Ψυχολογίας, από το οποίο αποφοίτησα το 2009. Το 2008 ξεκίνησα την εκπαίδευση μου στο κλασικό Ψυχόδραμα του Moreno στο Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (Ψ.Υ.Κ.Α.Π.) με κύριο εκπαιδευτή και επόπτη τον Κωνσταντίνο Λέτσιο. Τελείωσα την βασική εκπαίδευση το 2013. Παράλληλα εκπαιδεύτηκα στο Playback Theatre- αυτοσχέδιο θέατρο- μέσα από τη συμμετοχή μου στον θίασο “PlaybackGround”, ως ενεργό μέλος για τέσσερα χρόνια. Από το 2012 συντονίζω ομάδες εκπαίδευσης στο playback theatre που οργανώνονται στα πλαίσια του Ψ.Υ.Κ.Α.Π. και της Ψυχοκίνησης. Από το 2010 εργάζομαι ιδιωτικά ως ψυχολόγος κάνοντας ατομικές συνεδρίες, συντονίζω ομάδες ψυχοδράματος ιδιωτικά και σε συνεργασία με διάφορα πλαίσια, (ομάδα ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας, ομάδες ασθενών με καρκίνο, κ.α.), ενώ διατηρώ συνεργασία με το ΨΥ.Κ.Α.Π.. Από το 2014 ξεκίνησα μαζί με τη Δανάη Χορομίδου τη λειτουργία της Ψυχοκίνησης, ως κέντρο ψυχοθεραπείας, ψυχοδράματος και προσωπικής ανάπτυξης.