συν----ύπαρξη.

ποιά είναι η ουσία της συνύπαρξης?

τι σημαίνει "εμείς"?

εγώ μέσα εκεί που βρίσκομαι? εσύ?να αφήνεσαι ή να οχυρώνεσαι?


η συνύπαρξη μας αποκαλύπτει έναν ολόκληρο εσωτερικό κόσμο, μας οδηγεί σε ένα μαγικό ταξίδι, μία πορεία την οποίο επιλέγουμε αν μπορούμε να ακολουθήσουμε ή όχι....

η συνύπαρξη μας φέρνει σε επαφή με τις πρώτες εκείνες στιγμές της ζωής μας που μάθαμε να σχετιζόμαστε με τους σημαντικούς άλλους, μάθαμε να εμπιστευόμαστε, να πιστεύουμε, να συν- υπάρχουμε.

η συνύπαρξη έχει ένα ηρωισμό μέσα της....θέλει θάρρος και καθαρότητα....

ποιά είναι όμως η τροφή της?

κάπου διάβασα "δεν αρκεί μόνο η αγάπη...."
Η συνύπαρξη χαράζει το δρόμο της από μέσα μας.....

Καλό σας ταξίδι σε αυτόν τον κόσμο.....

Λίγα λόγια για μένα

Η φωτογραφία μου
Σπούδασα ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη Φιλοσοφική, στο τμήμα Φ.Π.Ψ. Πρόγραμμα Ψυχολογίας, από το οποίο αποφοίτησα το 2009. Το 2008 ξεκίνησα την εκπαίδευση μου στο κλασικό Ψυχόδραμα του Moreno στο Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (Ψ.Υ.Κ.Α.Π.) με κύριο εκπαιδευτή και επόπτη τον Κωνσταντίνο Λέτσιο. Τελείωσα την βασική εκπαίδευση το 2013. Παράλληλα εκπαιδεύτηκα στο Playback Theatre- αυτοσχέδιο θέατρο- μέσα από τη συμμετοχή μου στον θίασο “PlaybackGround”, ως ενεργό μέλος για τέσσερα χρόνια. Από το 2012 συντονίζω ομάδες εκπαίδευσης στο playback theatre που οργανώνονται στα πλαίσια του Ψ.Υ.Κ.Α.Π. και της Ψυχοκίνησης. Από το 2010 εργάζομαι ιδιωτικά ως ψυχολόγος κάνοντας ατομικές συνεδρίες, συντονίζω ομάδες ψυχοδράματος ιδιωτικά και σε συνεργασία με διάφορα πλαίσια, (ομάδα ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας, ομάδες ασθενών με καρκίνο, κ.α.), ενώ διατηρώ συνεργασία με το ΨΥ.Κ.Α.Π.. Από το 2014 ξεκίνησα μαζί με τη Δανάη Χορομίδου τη λειτουργία της Ψυχοκίνησης, ως κέντρο ψυχοθεραπείας, ψυχοδράματος και προσωπικής ανάπτυξης.